14 februari 2023

Algemene informatie

 • Entree 
  Alle evenementen van de Ommer Bissingh zijn gratis toegankelijk. Het is mogelijk dat op sommige onderdelen inschrijfgeld en of tickets gereserveerd/gekocht moeten worden. Dat laatste vooral om de drukte te kunnen reguleren.
 • Foto en video
  Tijdens de evenementen van de Ommer Bissingh worden er door, of in opdracht van de Ommer Bissingh beeldmateriaal gemaakt en gebruikt als promotie van onze evenementen.
 • Parkeren
  Parkeren is altijd gratis op de daarvoor bestemde plaatsen. Volg altijd de aanwijzingen van de handhaving, verkeersregelaars en of onze vrijwilligers. Zie de galerij hieronder waar je het beste in Ommen kan parkeren inclusief de tijden.
 • Toegankelijkheid
  Tijdens de evenementen van de Ommer Bissingh is het mogelijk dat invaliden parkeerplaatsen onbereikbaar zijn geworden.
  De Ommer Bissingh streeft ernaar om alle bezoekers op een passende plaats af te zetten. In overleg is er veel mogelijk. stuur hiervoor minimaal 24 uur van tevoren een email naar coordinator@ommerbissingh.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
 • Sponsoren                                      Mede met uw financiële en/of materiële hulp kunnen wij de activiteiten van de Ommer Bissingh blijven voortzetten en een volwaardig programma neerzetten. In de bijlage vindt u een overzicht van onze sponsorpakketten, waarmee wij u een aantrekkelijk aanbod doen. Via deze website kunt u het antwoordformulier digitaal invullen of door middel van een bijlage gemakkelijk en snel ingevuld mailen naar info@ommerbissingh.nl. Wij hopen dat u een keuze kunt maken en dat wij kunnen rekenen op uw steun. Sponsorbrief Ommer Bissingh 2024
 • Facturen Heeft u een factuur voor de Ommer Bissingh? Dan mag u deze rechtstreeks naar penningmeester@ommerbissingh.nl sturen!

Laatste

Nieuwsberichten

Unieke kans voor vereniging of stichting

Wij stellen in samenwerking met Apeldoorn 2000 tijdens de Ommer Bissingh jaarmarkt en woensdagen 2 kramen beschikbaar voor maatschappelijk belang.

Avondprogramma - Uit in Ommen

Op deze pagina plaatsen we informatie over artiesten en bands die tijdens de Bissingh-avonden komen optreden.  Er zijn 3 locaties.

Aanmelden voor jaarmarkt en braderieën

De Ommer Bissingh heeft de organisatie in handen gegeven van Apeldoorn 2000. Aanmelden voor deze markten kan niet via deze website.

Algemene informatie

Algemene informatie over parkeren, toegankelijkheid, entree ect.