14 februari 2023

Algemene informatie

 • Entree 
  Alle evenementen van de Ommer Bissingh zijn gratis toegankelijk. Het is mogelijk dat op sommige onderdelen inschrijfgeld en of tickets moet gereserveerd/gekocht moeten worden. Dat laatste vooral om de drukte te kunnen reguleren.
 • Foto en video
  Tijdens de evenementen van de Ommer Bissingh worden er door, of in opdracht van de Ommer Bissingh beeldmateriaal gemaakt en gebruikt als promotie van onze evenementen.
 • Parkeren
  Parkeren is altijd gratis op de daarvoor bestemde plaatsen. Volg altijd de aanwijzingen van de handhaving, verkeersregelaars en of onze vrijwilligers.
 • Toegankelijkheid
  Tijdens de evenementen van de Ommer Bissingh is het mogelijk dat invaliden parkeerplaatsen onbereikbaar zijn geworden.
  De Ommer Bissingh streeft ernaar om alle bezoekers op een passende plaats af te zetten. In overleg is er veel mogelijk. stuur hiervoor minimaal 24 uur van tevoren een email naar coordinator@ommerbissingh.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Laatste

Nieuwsberichten

Muziekprogramma - Uit in Ommen

Op deze pagina plaatsen we informatie over artiesten en bands die tijdens de Bissingh-avonden komen optreden.  Er zijn 3 locaties.

Aanmelden voor jaarmarkt en braderieën

De Ommer Bissingh heeft de organisatie in handen gegeven van Apeldoorn 2000. Aanmelden voor deze markten kan niet via deze website.

Algemene informatie

Algemene informatie over parkeren, toegankelijkheid, entree ect.